Se encuentra usted aquí

Inicio » PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA: MAPES, PÒSTERS INFORMATIUS I RUTES GPX EN DESCÀRREGUES DE TERRASIT

PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA: MAPES, PÒSTERS INFORMATIUS I RUTES GPX EN DESCÀRREGUES DE TERRASIT

PARCS NATURALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA:
MAPES, PÒSTERS INFORMATIUS I RUTES GPX EN DESCÀRREGUES DE TERRASIT

 

Posem a la vostra disposició els mapes dels parcs naturals de la província d’Alacant en descàrregues de Terrasit junt amb els pòsters informatius d’aquestos i els fitxers gpx de les rutes oficials.
Els mapes han sigut realitzats per l’Institut Cartogràfic Valencià (Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori) i el Servei de Parcs Naturals de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, amb l’objectiu de proporcionar una cartografia rigorosa i actualitzada associada a textos i imatges que guie i ajude els visitants a descobrir la riquesa d’aquestos espais protegits i servisca de ferramenta de treball per a la gestió d’aquestos espais.
Els mapes inclouen les rutes de cadascun dels parcs i mostren els elements d’interés ressaltats amb la simbologia utilitzada en les seues publicacions i senyalitzacions. Van ser realitzats al llarg del 2014 i 2015, i han sigut revisats al llarg d’aquest últim mes. Les seues escales varien des de 1:5.000 fins a 1:40.000.
Els pòsters informatius mostren distints aspectes del Parc com ara flora, fauna, descripció i perfils de les rutes, recomanacions i enllaços QR. Els fitxers de descàrrega gpx (format d’intercanvi GPS) contenen les rutes oficials dels parcs.
De moment està disponible la informació dels parcs d’Alacant que són els següents:
  • Parc Natural del Penyal d'Ifac
  • Parc Natural del Fondo
  • Parc Natural de la Font Roja
  • Parc Natural de la Mata-Torrevieja
  • Parc Natural del Montgó
  • Parc Natural de la Serra Gelada
  • Parc Natural dels Salines de Santa Pola
  • Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva
Per a la descàrrega: entra en Terrasit, terrasit.gva.es i inicia la sessió amb el teu usuari. Clica sobre la pestanya descàrregues, selecciona cartografia i l’opció: per municipi, tria qualsevol municipi del menú desplegable. Apareixerà un llistat de cartografia descarregable i en cartografia temàtica trobaràs els fitxers esmentats enllestits per a ser descarregats gratuïtament en el teu PC.
 
Esperem que gaudiu de manera respectuosa d’aquestos espais, ajudats d’aquesta valuosa informació que posem a la vostra disposició.