NOTÍCIES

« Ves enrere

Nou visor de monitoratge geogràfic de la COVID-19 en la C. Valenciana

Nou visor de monitoratge geogràfic de la COVID-19 en la C. Valenciana

Dissabte passat 11 d'abril l'Institut Cartogràfic Valencià en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública van posar en marxa un visor de monitoratge de la COVID-19 en la Comunitat Valenciana amb la finalitat de poder oferir a tots els usuaris una informació oficial de la distribució geogràfica de la malaltia amb dades particularitzades per a cadascun dels 24 Departaments Sanitaris de la Comunitat Valenciana. La informació és actualitzada i publicada diàriament per l'ICV a partir de les dades oficials proporcionades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Aquest tauler de monitoratge permet consultar de manera ràpida i clara les xifres totals i diàries de casos positius, hospitalitzacions, UCI, recuperats i defuncions, així com les corbes que generen aquestes xifres a partir de l'històric de dades. També s'han inclòs les distribucions per edat i sexe de la quantitat i percentatges dels totals de casos positius i defuncions. 

L'aplicació inclou una àrea per a la consulta sobre la cartografia de l'ICV de les xifres de positius i defuncions de cadascun dels 24 Departaments Sanitaris juntament amb les seues respectives taxes per 100.000 habitants. Finalment, des del propi visor és possible la descàrrega d'aquesta informació diària mitjançant un fitxer ZIP.

El tauler de Monitoratge COVID-19: Comunitat Valenciana és accessible tant des de la web de l'ICV com des de la web habilitada per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.